Kleding, helmen, handschoenen, laarzen.

KledingVan het grootste belang is veiligheid. Maar de veiligheid is ook gediend met zaken als pasvorm en comfort.

Is leer altijd het beste? Zijn felle kleuren verplicht? Wel of geen extra protectors? En waar dan wel? Kan voordelig ook goed zijn? Is goed genoeg goed genoeg? Waterdicht? Koudwerend en warmteregulerend? Kortom, alweer genoeg om eens lekker over te praten, te kiezen, te passen en te keuren.

Kom langs en we nemen er eens goed de tijd voor. Op de foto zie je een greep uit ons assortiment.
Een goede helm is een HOOFDzaak. Helmen

Dat kun je gerust letterlijk nemen. Je helm is de hoofdzaak. Of je hoofdzaak zo je wilt. Als het goed is heb je hem nooit nodig. Maar als je ’m wel nodig hebt, dan ben je blij dat je aan zaken als pasvorm, materiaal, viziermogelijkheden, sluitingsysteem, model en kleur genoeg aandacht hebt besteed.

 

Tot in de puntjes

Dat een helm hoofdzaak is heb je al kunnen lezen. Maar voor handschoenen geldt dat net zo. Figuurlijk dan natuurlijk. Nooit op de motor zonder handschoenen! O.K., in de zomer knap warm, maar je wilt niet weten wat er met je handen gebeurt als het eens fout gaat. En dan hoeft het niet eens hard te gaan. Kies bij ons uit tal van merken en soorten. Zomerhandschoenen en winterhandschoenen. Voor toerrijden en sportief rijden. Noem maar op.

 

 

 

SchoenenVan top tot teen ...

Goede laarzen en eventueel goede schoenen zijn net zo belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid, maar schakelen en remmen moet feilloos gebeuren en motorschoeisel is hierop perfect afgestemd. Bovendien ons klimaat. . .


 
 
 
 
 
 

 

 

 

Meer over onze kleding, helmen, handschoenen en laarzen :

 
  
 
                                                                                                        

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag t/m vrijdag
Zaterdag
Zondag
Koopavondgesloten
09.00 tot 18.00
10.00 tot 17.00
11.00 tot 16.00
Elke donderdag tot 20.00 uur


Flipsen Motors BV
Ringbaan Oost 16
5013 CA Tilburg
T: 013-5426633
F: 013-5423389
info@flipsenmotors.nl